Red de voetbalkaartjes!

De laatste dagen hebben we op Twitter en Facebook de vraag gesteld hoe belangrijk hard copy voetbalkaartjes zijn. De overgrote meerderheid hecht belang aan het traditionele kaartje. Om te pleiten voor het behoud van voetbalkaartjes krijgen alle 34 BVO’s vandaag en morgen onderstaande mail. We zijn benieuwd naar de antwoorden!

Beste mensen van …,

Volledig vanuit eigen belang, en dat van vele honderden voetbalromantici, willen we jullie aandacht vragen voor het gebruik van hard copy voetbalkaartjes.

Want wie is er niet trots op z’n eerste voetbalwedstrijd. De eerste blik in dat stadion. De eerste keer dat een stadion juicht. Je eerste voetbalkaartje. Op maandag trots mee naar school. In een map en bewaren tot je eigen (klein)kinderen met je naar het stadion kunnen. In een wereld van miljarden kan klein geluk en beleving het verschil maken. In dit geval een te verwaarlozen kostenpost in relatie tot andere exorbitante uitgaven en volgens onze overtuiging ruimschoots gecompenseerd in goodwill, ook bij jullie een prioriteit.

Een kleine poll op onze sociale media laat zien dat het merendeel van de voetballiefhebbers het hier mee eens is. Op twitter reageerde 69% van de 773 stemmers (poll loopt nog) dat ze kaartjes verzamelen. Op Facebook was zelfs 94% van de 115 stemmers van mening dat hard copy kaartjes moeten blijven.

Daarom hebben wij als van pogo tot popo een vraag voor alle BVO’s in Nederland:
1. Bestaat bij jullie, nu en in de toekomst, de mogelijkheid om hard copy kaartjes te krijgen?
2. Zo niet, zijn jullie bereid deze keuze te heroverwegen?

Wij hopen dat jullie ons als voetbalromantici en onze kinderen hun hard copy kaartjes gunnen. De reactie zal in een matrix worden verwerkt en op ons blog geplaatst.

Met sportieve groet,
Van Pogo tot Popo
http://www.vanpogototpopo.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: